Ingrediënten
400 gram
8 lasagnebladen
1
ui
1 teentje
knoflook
75 gram
kaasblokjes
75 gram
geraspte kaas
300 gram
tomatenpuree
2
tomaten
3 el
witte wijn
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Kook de lasagnebladen beetgaar en ontdooi de bladspinazie.
- Snijd de ui en knoflook in kleine stukjes. Fruit de stukjes knoflook en ui in de pan en voeg vervolgens de bladspinazie en kaasblokjes toe. Voeg daarna de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren.
- Snijd de tomaat in kleine blokjes en meng deze met de tomatenpuree en witte wijn in een pan. Breng het mengsel al kokend op smaak met zout en peper.
- Vul de lasagnebladen met het spinazie mengsel en rol deze op. Bestrijk de bakvorm met de tomatensaus en leg de spinazie rolletjes hierin.
- Bestrooi de spinazie rolletjes met geraspte kaas en bak het geheel 10 à 12 minuten op 220°C in de oven. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven