Ingrediënten
1
ui
1 liter
groentebouillon
3
tenen knoflook
1
courgette
Zout en peper, naar smaak
2 tl
Italiaanse kruiden
3 el
olie
3 sneeën
oud brood
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Snipper de ui en snijd de courgette en knoflook in stukken.
- Snijd het brood in blokjes en doe deze in een kom. Voeg vervolgens de 2 el olie, 1 teentje knoflook en (Italiaanse) kruiden toe. Roer goed door. Bak de croutons in 20 minuten krokant. Keer halverwege om.
- Verhit de 1 el olie in een pan en fruit de ui. Voeg de Spinazie à la crème, courgette en knoflook toe. Roer dit goed door.
- Voeg vervolgens de bouillon toe en laat dit 10 minuten koken. Pureer de soep en eet smakelijk!
Tip
Porcheer een eitje en serveer deze in de soep!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
82.5 kcal
4.5g
2.3g
2.8g