Tagliatelle met spinaziecrème saus

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
 
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

250 gram 
160 gram tagliatelle 
50 gram gesneden ui 
20 gram geraspte Parmezaanse kaas 
40 ml groentebouillon  
1 el olijfolie 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Doe de diepgevroren spinazie samen met de groentebouillon en gesnipperde ui in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.
  2. Doe de spinazie samen met de Parmezaanse kaas, peper, zout en olijfolie in een blender. Mix alles tot je een romige saus krijgt

  3. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. 
  4. Meng de pasta met de spinaziecrème saus en serveer deze. Eet smakelijk!

Tip

Mocht je hier een vegan gerecht van willen maken kan de Parmezaanse kaas worden vervangen door vegan kaas. 

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
605
24,7 gram
9,5 gram
5,1 gram