Ingrediënten
Bereiding
- Maak een roux van bloem en gesmolten boter. Zorg dat de verhouding 1 op 1 is.
- Voeg groentebouillon toe en roer dit op een laag vuurtje tot er een basis voor de ragout ontstaat.
- Meng er (vooraf gekookte) spinazie door en laat dit opstijven in de koelkast.
- Snijd de spinazie-ragout vervolgens in evenredige stukken en draai hier balletjes van.
- Voor de krokante laag moeten de balletjes in de juiste volgorde gepaneerd worden. Rol de balletjes dus eerst door de paneermeel, dompel deze daarna in het eiwit en rol ze nog eens door de paneermeel (dat weer in een apart schoteltje zit).
- Nu is het tijd om ze (voorzichtig) in de frituurpan te doen. Smullen maar!
Tip
Voor extra smaak: gooi fijngesneden gebakken uitjes of een teentje knoflook door de ragout.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven