Exotische oven vis mangoburger

Exotische visburger met mango, koriander en chili salsa
10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties

Visburger met mango chili salsa

Op zoek naar een visburger recept met een frisse twist? Maak dan eens deze exotische mango burger. Door de toevoeging van de mango chili salsa krijgt de visburger een lekkere zoete smaak. Benieuwd hoe wij hem maken? Lees dan snel verder!

Bereiding

  1.         Bak de oven Visburgers op een bakplaat bekleed met bakpapier 18 minuten in de oven op 220 graden (hetelucht 200 graden). Draai ze halverwege de bereidingstijd om.

  2.         Schil de ui en was de tomaten en de sla. Snijd de helft van de ui en de tomaat in plakjes voor op de visburger, snijd de andere helft van de tomaat in blokjes en snipper de andere helft van de ui. De tomatenblokjes en de gesnipperde ui gebruik je voor het maken van de salsa. 

  3.         Snijd de rode peper in fijne ringen, was de koriander en hak grof.  

  4.         Maak de mango schoon, snijd de helft van de mango in blokjes en de andere helft in plakjes.

  5.         Maak de salsa door de tomaten- en mangoblokjes, rode peper gesnipperde ui, gehakte koriander, het sap van de limoen, zout en peper te mengen in een mengkom. 

  6.          Rooster de gehalveerde burgerbroodjes goudbruin in een pan. Beleg de broodjes met de ovenvisburger, de plakjes tomaat, ui en mango en maak het gerecht af met de pittige salsa. Eet smakelijk!

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

 

Iglo Oven Visburgers

2 hamburgerbroodjes 
1 krop sla 
2 tomaten 
1 rijpe mango 
1 limoen 
1 rode ui 
1 rode peper 
10 gram verse koriander 
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden