Visfilet Mediterraanse stijl met groene rijst & kruidenolie 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad
Visfilet Mediterraanse stijl met groene rijst & kruidenolie 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

400 gram rijst 
300 gram diepvries doperwten 
150 gram sojabonen  
150 gram groene asperges 
30 gram Parmezaanse kaas  
4 el olijfolie extravierge  
1 citroen  
2 teentjes knoflook  
2 el verse peterselie  
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Doe de diepvries doperwten en sojabonen in een pan met kokend water en kook gaar volgens de instructies op de verpakking. Meng de rijst met de doperwten en sojabonen. 
  2. Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius (hetelucht 200 graden Celsius). Leg de diepvries Visfilets Mediterraanse Stijl op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 18 minuten goudbruin, Draai de Visfilets Mediterraanse Stijl halverwege de baktijd om voor het beste resultaat. 

  3. Schil de knoflook en rasp hem. Meng de knoflook met de olijfolie, het sap van een halve citroen en de peterselie. 

  4. Serveer de rijst met de groenten en leg de Visfilets Mediterraanse Stijl en de groene asperges op de rijst. Top af met de de kruidenolie en wat geraspte Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
  5. Bak de groene asperges met wat olie in een koekenpan. Voeg een klontje boter toe en breng op smaak met zout en peper. 

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
867
33 gram
2,5 gram
5,6 gram