Visfilet Mediterraanse stijl met groene rijst & kruidenolie 

Visfilet Mediterraanse stijl met groene rijst en kruidenolie
5 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius (hetelucht 200 graden Celsius). Leg de diepvries Visfilets Mediterraanse Stijl op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 18 minuten goudbruin, Draai de Visfilets Mediterraanse Stijl halverwege de baktijd om voor het beste resultaat. 

  2. Schil de knoflook en rasp hem. Meng de knoflook met de olijfolie, het sap van een halve citroen en de peterselie. 

  3. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Doe de diepvries doperwten en sojabonen in een pan met kokend water en kook gaar volgens de instructies op de verpakking. Meng de rijst met de doperwten en sojabonen. 
  4. Bak de groene asperges met wat olie in een koekenpan. Voeg een klontje boter toe en breng op smaak met zout en peper. 

  5. Serveer de rijst met de groenten en leg de Visfilets Mediterraanse Stijl en de groene asperges op de rijst. Top af met de de kruidenolie en wat geraspte Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

2 verpakkingen 

Iglo Oven Visfilets Mediterraanse Stijl

400 gram rijst 
300 gram diepvries doperwten 
150 gram sojabonen  
150 gram groene asperges 
30 gram Parmezaanse kaas  
4 el olijfolie extravierge  
1 citroen  
2 teentjes knoflook  
2 el verse peterselie  
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden