Ingrediënten
400 gram
penne
150 gram
gekookte ham
100 gram
geraspte Parmezaanse kaas
3
lente-uien
200 gram
peultjes
100 ml
room
3 el
plantaardige olie
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
- Snijd de ham in kleine blokjes. Maak de lente-uien schoon en snijd deze in kleine ringen. Snijd de peultjes in kleine ringen.
- Bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking in lichtgezouten water.
- Verhit de olie in een pan, voeg hier de ui aan toe. Na 2 - 3 minuten blokjes ham toevoegen en deze kort meebakken.
- Voeg de spinazie hier aan toe en al roerend langzaam opwarmen. Roer vervolgens de room erdoorheen en breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de penne over de borden,giet vervolgens de saus eroverheen en bestrooi met Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven