5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven: 180 °C) en bedek de bakplaat met bakpapier.
- Rol de plakken bladerdeeg uit en laat deze kort ontdooien.
Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.
- Leg eerst de spinazie en vervolgens ook de tomaatjes en geraspte kaas op de plakken bladerdeeg. Eindig met een snufje nootmuskaat, peper en zout (naar smaak).
- Vouw het bladerdeeg samen in een rechthoek, driehoek of als een rotor. Bak de hapjes gedurende ca. 10 minuten in het midden van de oven.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
75 gram
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
1
pak diepgevroren bladerdeeg
4
cherry tomaatjes
100 gram
geraspte Parmezaanse kaas
1 tl
nootmuskaat
Zout en peper, naar smaak