LekkerTafelen - Schnitzel rolletjes met spinazie à la crème

Visschnitzel rolletjes
10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Gemiddeld
6
Porties

"Zelf vind ik het leuk om te verrassen en regelmatig iets totaal anders te serveren." (LekkerTafelen)

Dit is een recept van LekkerTafelen, kijk voor meer foto's en informatie op: http://www.lekkertafelen.nl/recepten/iglo-spinazie/

Bereiding

  1. Dep de schnitzels droog met wat keukenpapier en leg ze tussen huishoudfolie. Sla ze vervolgens wat platter met een deegroller. Verwijder het folie en bestrooi het vlees met een snufje zout en peper. Beleg iedere schnitzel met Schwarzwalder schinken en kruidenroomkaas.

  2. Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Roer regelmatig en op het einde even doorkoken, laat het daarna iets afkoelen. Schep de spinazie op de schnitzels maar laat de randjes vrij. Rol de schnitzels op en steek de rolletjes vast met cocktailprikkers.

  3. Verwarm de oven voor op 160 °C. Verhit wat olie of boter in een koekenpan en bak hierin de rolletjes rondom bruin. Neem ze uit de pan en leg ze in een ingevette ovenschaal.

  4. Bak vervolgens de champignons in het achtergebleven braadvet gedurende ca. 3 minuten. Blus af met de wijn en voeg dan de groentebouillon en de slagroom toe. Laat even verwarmen en bind de saus eventueel met allesbinder. Breng de saus op smaak met een snufje zout en peper. Giet deze saus rond de schnitzel rolletjes in de ovenschaal. Laat het geheel nu in de voorverwarmde oven nog ca. 15 minuten zachtjes smoren.

  5. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakkingen in ruim water gaar. Serveer de schnitzel rolletjes en de saus met de tagliatelle. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

375 gram 
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
6 
varkensschnitzels
400 gram 
tagliatelle
500 gram 
champignons
250 gram 
kruidenroomkaas
150 gram 
Schwarzwalder schinken (vleeswaren)
300 ml 
groentebouillon
300 ml 
slagroom
100 ml 
witte wijn
1 verpakking 
allesbinder
4 el 
plantaardige olie of boter
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden