"Zelf vind ik het leuk om te verrassen en regelmatig iets totaal anders te serveren." (LekkerTafelen)
Dit is een recept van LekkerTafelen, kijk voor meer foto's en informatie op: http://www.lekkertafelen.nl/recepten/iglo-spinazie/
Bereiding
Dep de schnitzels droog met wat keukenpapier en leg ze tussen huishoudfolie. Sla ze vervolgens wat platter met een deegroller. Verwijder het folie en bestrooi het vlees met een snufje zout en peper. Beleg iedere schnitzel met Schwarzwalder schinken en kruidenroomkaas.
Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Roer regelmatig en op het einde even doorkoken, laat het daarna iets afkoelen. Schep de spinazie op de schnitzels maar laat de randjes vrij. Rol de schnitzels op en steek de rolletjes vast met cocktailprikkers.
Verwarm de oven voor op 160 °C. Verhit wat olie of boter in een koekenpan en bak hierin de rolletjes rondom bruin. Neem ze uit de pan en leg ze in een ingevette ovenschaal.
Bak vervolgens de champignons in het achtergebleven braadvet gedurende ca. 3 minuten. Blus af met de wijn en voeg dan de groentebouillon en de slagroom toe. Laat even verwarmen en bind de saus eventueel met allesbinder. Breng de saus op smaak met een snufje zout en peper. Giet deze saus rond de schnitzel rolletjes in de ovenschaal. Laat het geheel nu in de voorverwarmde oven nog ca. 15 minuten zachtjes smoren.
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakkingen in ruim water gaar. Serveer de schnitzel rolletjes en de saus met de tagliatelle. Eet smakelijk!