Ingrediënten
500 gram zalmfilets
250 ml
melk
3
eieren
1 el
dille
300 gram
crème fraîche
2 el
boter
2
uien
150 gram
bloem
300 ml
water
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken. Ontdooi de zalmfilets indien nodig en snijd deze in blokjes van ongeveer 2 bij 2 centimeter.
Smelt de boter in de pan en fruit de uien hier in.
Voeg alle ingrediënten, behalve de zalm, ui en de helft van de spinazie, in een kom en roer dit tot een glad beslag. Met dit beslag kun je de pannenkoeken gaan bakken in een koekenpan. Doe wat olie in de pan en bak hier de pannenkoeken in.
Bak de blokjes zalm circa 8 minuten en meng deze vervolgens door de andere helft van de spinazie.
Vul de pannenkoek met de spinazie en zalm. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven