10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
1
Portie
Bereiding
- Verwarm uw oven voor op 220 °C (hete lucht 200 °C, gas stand 5). Leg de diepvries vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 15 minuten. Draai om na 10 minuten.
- Snijd de augurk, kappertjes en peterselie en meng deze met de mayonaise voor de tartaar saus. Snijd de komkommer in dunne plakjes.
- Snijd het stokbrood en vul deze met de komkommer, gemengde sla, tartaar saus en vissticks. Smakelijk eten!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
Iglo Vissticks 8st
1
stokbrood
1
augurkje
10 gram
gemengde salade
1 tl
kappertjes
15 gram
komkommer
1 tl
peterselie
2 tl
mayonaise