Broodje iglo Visstick - Groene salade & tartaar saus

Broodje Iglo visstick met groene sla en tartaarsaus
10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
1
Portie

Bereiding

  1. Verwarm uw oven voor op 220 °C (hete lucht 200 °C, gas stand 5). Leg de diepvries vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 15 minuten. Draai om na 10 minuten.
  2. Snijd de augurk, kappertjes en peterselie en meng deze met de mayonaise voor de tartaar saus. Snijd de komkommer in dunne plakjes. 
  3. Snijd het stokbrood en vul deze met de komkommer, gemengde sla, tartaar saus en vissticks. Smakelijk eten!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

Iglo Vissticks 8st
1 
stokbrood
1 
augurkje
10 gram 
gemengde salade
1 tl 
kappertjes
15 gram 
komkommer
1 tl 
peterselie
2 tl 
mayonaise

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden