Broodje iglo Visstick - Original zacht bolletje

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad
Broodje iglo Visstick - Original zacht bolletje

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 
witte bolletjes
2 
tomaten
100 gram 
sla
4 el 
ravigottesaus

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200 °C, gas stand 5). Leg de diepgevroren vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 15 minuten. Draai ze om na 10 minuten.
  2. Was de sla en de tomaten. Snijd vervolgens de twee tomaten in dunne plakjes en snijd de witte bolletjes doormidden.
  3. Beleg de witte bolletjes met de sla, plakjes tomaat en drie krokante Iglo Vissticks. Maak het geheel af met wat ravigottesaus. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven