Broodje iglo Visstick - Original zacht bolletje

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 
witte bolletjes
een halve 
komkommer
2 
tomaten
100 gram 
ijsbergsla
150g 
Fijn Gehakte Spinazie met Boursin
50g 
Boursin Knoflook en fijne kruiden

Bereiding

  1. Bereid de vissticks volgens de verpakking. Verwarm ze  in oven op 220°C (hetelucht 200 °C, gas stand 5). Leg de diepgevroren vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 15 minuten. Draai ze om na 10 minuten.
  2. Was de ijsbergsla en de tomaten. Snijd vervolgens de twee tomaten en komkommer in dunne plakjes en snijd de witte bolletjes doormidden.
  3. Verwarm de spinazie zoals op de verpakking: breng in een pan minimaal een minuut aan het koken op middelmatig vuur, voeg hierna de Boursin to en roer goed.
  4. Beleg de witte bolletjes met de sla, plakjes tomaat en drie krokante Iglo Vissticks. Maak het geheel af met wat Spinazie-Boursinsaus. Eet smakelijk!

Serveertips

Voeg snackgroenten toe 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven