Fusili met spinazie à la crème, gekleurde tomaatjes, doperwtjes en munt

Fusili met spinazie à la crème, gekleurde tomaatjes, doperwtjes en munt
5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
4
Porties

Bereiding

  1. Kook de pasta al dente volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de doperwtjes de laatste minuut mee. Giet de pasta en doperwtjes af. Proef en breng indien gewenst op smaak met peper en zout. 
  2.  Verwarm de diepvries spinazie a la crème volgens instructies op de verpakking. 
  3. Meng de spinazie met de pasta, doperwtjes en tomaatjes. Garneer met de kaas en munt. 

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

Iglo Spinazie à la Crème 750gr
40g 
Grana Padano flakes
2 takjes 
verse munt, blaadjes grof gehakt
200g 
doperwten, vers of uit de diepvries
250g 
gemengde snacktomaatjes, gewassen en gehalveerd
350g 
fusili
Peper en zout, naar smaak

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden