Linzen met spinazie en granaatappel

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad

 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

400g linzen (ca. 265 uitgelekt)  
50g zuivelspread 
1 granaatappel (of 100g granaatappelpitjes los) 
Zout en peper 

Bereiding

  1. Giet de linzen af en spoel af met water.
  2. Halveer de granaatappel en klop de pitten los. Vang de pitjes op in een kom.
  3. Bereid de Iglo Spinazie a la crème in een pan op een laag vuur. Roer de spinazie regelmatig en kook op het einde nog 1 minuut goed door.
  4. Voeg de gekookte linzen, de zuivelspread en granaatappelpitjes toe aan de spinazie, roer alles door elkaar, en breng op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!

Serveertips

In plaats van granaatappel kunnen ook veenbessen of gedroogde kersen gebruikt worden.
Het recept nog lekkerder maken? Voeg wat feta toe! 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
260 kcal
5,3 gram
 2,8 gram
 8,9 gram
 gram