5 min.
voorbereidingstijd
10 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Giet de linzen af en spoel af met water.
- Halveer de granaatappel en klop de pitten los. Vang de pitjes op in een kom.
- Bereid de Iglo Spinazie a la crème in een pan op een laag vuur. Roer de spinazie regelmatig en kook op het einde nog 1 minuut goed door.
- Voeg de gekookte linzen, de zuivelspread en granaatappelpitjes toe aan de spinazie, roer alles door elkaar, en breng op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!
Tip
- In plaats van granaatappel kunnen ook veenbessen of gedroogde kersen gebruikt worden.
- Het recept nog lekkerder maken? Voeg wat feta toe!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1/2 verpakking
Iglo Spinazie Fijn Gehakt 500gr
400g linzen (ca. 265 uitgelekt)
50g zuivelspread
1 granaatappel (of 100g granaatappelpitjes los)
Zout en peper