Linzen met spinazie en granaatappel

linzen met spinazie en granaatappel
5 min.
voorbereidingstijd
10 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties

 

Bereiding

  1. Giet de linzen af en spoel af met water.
  2. Halveer de granaatappel en klop de pitten los. Vang de pitjes op in een kom.
  3. Bereid de Iglo Spinazie a la crème in een pan op een laag vuur. Roer de spinazie regelmatig en kook op het einde nog 1 minuut goed door.
  4. Voeg de gekookte linzen, de zuivelspread en granaatappelpitjes toe aan de spinazie, roer alles door elkaar, en breng op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!

Tip

  • In plaats van granaatappel kunnen ook veenbessen of gedroogde kersen gebruikt worden.
  • Het recept nog lekkerder maken? Voeg wat feta toe! 

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1/2 verpakking 
 
Iglo Spinazie Fijn Gehakt 500gr
400g linzen (ca. 265 uitgelekt)  
50g zuivelspread 
1 granaatappel (of 100g granaatappelpitjes los) 
Zout en peper 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden