Ingrediënten
1 verpakking
150 gram
tagliatelle
150g
gerookte kipreepjes
1
ui
2
teentjes knoflook
200 ml
(light)
kookroom
75 gram
geraspte belegen of Parmezaanse kaas
2 el
plantaardige olie
1 tl
paprikapoeder
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
- Kook de tagliatelle gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af.
- Pel en snipper ondertussen de ui en pers de knoflook.
- Verhit wat olie in een koekenpan en fruit hier de ui en de knoflook ca. 3 minuten in. Bak de vegetarische kipreepjes ook 1 minuut mee.
- Doe de diepgevroren bladspinazie in een pan en verwarm op een laag vuur met 2 eetlepels water met de deksel op de pan. Regelmatig roeren.
- Roer de kookroom door het spinaziemengsel. Voeg naar smaak een snufje paprikapoeder, peper en zout toe. Breng het mengsel aan de kook.
- Voeg de tagliatelle en de kaas aan het spinaziemengsel toe en roer het geheel om. Verdeel het pastagerecht over de borden. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
-
Geweldig!23-09-2021Dit is echt mijn favoriet! Makkelijk en simpel. Zeker een aanrader.Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
635 kcal
32 g
17,8 g
8,7 g