Tagliatelle met gerookte kip en bladspinazie 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad
Tagliatelle met gerookte kip en bladspinazie 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

175 gram 
tagliatelle
300 gram 
gerookte kipreepjes
1 
ui
2 
teentjes knoflook
200 ml 
kookroom
75 gram 
geraspte belegen of Parmezaanse kaas
2 el 
plantaardige olie
1 tl 
paprikapoeder
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren.
  2. Kook de tagliatelle gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af.
  3. Pel en snipper ondertussen de ui en pers de knoflook.
  4. Verhit wat olie in een koekenpan en fruit hier de ui en de knoflook ca. 3 minuten in. Bak de gerookte kipreepjes ook 1 minuut mee.
  5. Roer de spinazie en de kookroom door het mengsel. Voeg naar smaak een snufje paprikapoeder, peper en zout toe. Breng het mengsel aan de kook.
  6. Voeg de tagliatelle en de kaas aan het spinaziemengsel toe en roer het geheel om. Verdeel het pastagerecht over de borden. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
935
56 gram
25,8 gram
8,7 gram