5 min.
voorbereidingstijd
30 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Pasta ovenschotel met Spinazie à la Crème
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden en vet de ovenschaal in met 1 el olijfolie. Snipper de ui, pers de knoflook en snijd de champignons in plakjes.
Kook de fusilli in water met het bouillonblokje volgens de verpakking.
Fruit ondertussen de knoflook en de ui in 1 el olijfolie, bak de champignons 3 minuten mee en voeg daarna de spinazie à la Crème toe en bak dit tot deze geheel ontdooid is. Snijd tijdens het bakken ook nog de cherrytomaatjes door de helft en hak de walnoten grof.
Meng de afgegoten pasta met het spinazie mengsel en roer goed door. Schep vervolgens de spinazie pasta in de ingevette ovenschaal.
- Verdeel de gehakte walnoten en de cherrytomaatjes over de overschotel. Pluk de mozzarella uit elkaar en verdeel dit over de pasta schotel. Zet de ovenschaal voor 15 minuten in de oven zodat de kaas lekker smelt en de tomaatjes en walnoten grillen. Eet smakelijk!
Tip
- Dit recept is ook heel lekker met onze Iglo spinazie fijn gehakt met boursin!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
300g
Fusilli pasta
250g
champignons
250g
cherrytomaten
1
grote ui
2-3
teentjes knoflook
125g
mozzarella
50g
gehakte walnoten
1
bouillonblokje
2el
olijfolie
Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!
Wat onze consumenten denken
-
MatigDoor de pasta en de spinazie mag nog wel een ingrediënt wat de smaak een beetje optrekt. Het is nu een beetje vlak van smaak. Tomaatjes wel lekker bovenop.Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen
-
Heerlijk!21-11-2022Makkelijk en lekker recept. Met wat uitgebakken spekjes erdoor vinden we hem nog wat lekkerder (pittiger…)Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen
-
Erg lekkerMakkelijk te bereiden en verrassend lekker!Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen