Oven visrösti couscous

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

2 verpakkingen 
Captain Iglo Oven Vis Visrosti
300g wortelen 
250g tuinerwten 
150g couscous 
2 avocados 
2tl koriander 
Citroensap 
Munt  
3el appelciderazijn 
2el agavesiroop (optioneel) 
Peper en zout 

Bereiding

  1. Bereid de Oven Visrösti in een voorverwarmde oven volgens de instructies op de verpakking.

  2. Bereid ondertussen de couscous in kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de tuinerwten ongeveer 3 minuten sudderen in kokend water. Halveer de avocado, verwijder de pit en verwijder de pulp van de schil. Pureer de erwten, avocado, koriander en citroensap grof in een kom met de staafmixer. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Schil de wortelen en snijd ze in kleine blokjes. Meng, couscous, wortelen, olijfolie, appelciderazijn en agavesiroop. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Haal de Oven Visrösti’s uit de oven. Schik de couscoussalade in kommen. Verdeel gebakken vis erover. Voeg de erwten-avocadodip toe.

Tip

Lekker gecombineerd met munt en rozijnen
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
643 kcal
24,8 gram
3,1 gram
31,7 g