Vegetarische Vissticks teriyaki bowl

Green Cuisine
5 min.
voorbereidingstijd
35 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Ontdek hoe lekker de vleesvervangers van Iglo zijn met dit heerlijke recept voor een teriyaki bowl met vegetarische vissticks

Bereiding

  1. Kook de rijst in gezouten water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bereid de Vegetarische Vissticks volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Snijd ondertussen de ananas in fijne stukjes. Maak de komkommers, wortel en lente-uitjes schoon. Snijd de komkommer en avocado lange stukken en de lente-uitjes in ringen.
  3. Meng de lente-uitjes met de ananas en breng op smaak met zout en peper. Meng de honing, limoensap en teriyakisaus goed door elkaar. Meng dit hierna met de ananasmix.
  4. Verdeel de rijst, wortel, avocado en komkommer met de Vegetarische Vissticks over 4 kommen. Verdeel de dressing eroverheen en top af met tuinkers.

    Eet smakelijk!

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

1 verpakking  
Green Cuisine Vegetarische Vissticks
300g ananasstukjes 
200g basmatirijst 
200g peen julienne 
2 avocado's
2 komkommers 
2 lente-uitjes 
4 el teriyakisaus 
1 el vloeibare honing 
limoensap (2 limoenen) 
Bakje tuinkers 
Olie 
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden