5 min.
voorbereidingstijd
35 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Ontdek hoe lekker de vleesvervangers van Iglo zijn met dit heerlijke recept voor een teriyaki bowl met vegetarische vissticks
Bereiding
- Kook de rijst in gezouten water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bereid de Vegetarische Vissticks volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Snijd ondertussen de ananas in fijne stukjes. Maak de komkommers, wortel en lente-uitjes schoon. Snijd de komkommer en avocado lange stukken en de lente-uitjes in ringen.
- Meng de lente-uitjes met de ananas en breng op smaak met zout en peper. Meng de honing, limoensap en teriyakisaus goed door elkaar. Meng dit hierna met de ananasmix.
Verdeel de rijst, wortel, avocado en komkommer met de Vegetarische Vissticks over 4 kommen. Verdeel de dressing eroverheen en top af met tuinkers.
Eet smakelijk!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1 verpakking
Green Cuisine Vegetarische Vissticks
300g ananasstukjes
200g basmatirijst
200g peen julienne
2 avocado's
2 komkommers
2 lente-uitjes
4 el teriyakisaus
1 el vloeibare honing
limoensap (2 limoenen)
Bakje tuinkers
Olie
Zout en peper, naar smaak