Vegetarische Vissticks teriyaki bowl

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad
Vegetarische Vissticks teriyaki bowl
Ontdek hoe lekker de vleesvervangers van Iglo zijn met dit heerlijke recept voor een teriyaki bowl met vegetarische vissticks
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 
 verpakking Iglo Green Cuisine vegetarische burgers
Iglo Groente-Idee Mexicaans
300g ananasstukjes 
200g basmati rijst 
200g peen juliette 
2 avocado's
2 komkommers 
2 lente-uitjes 
4 el teriyakisaus 
1 el vloeibare honing 
limoensap (2 limoenen) 
Bakje tuinkers 
Olie 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Kook de rijst in gezouten water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bereid de Vegetarische Vissticks volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Snijd ondertussen de ananas in fijne stukjes. Maak de komkommers, wortel en lente-uitjes schoon. Snijd de komkommer, avocado en wortels in lange stukken en de lente-uitjes in ringen.
  3. Meng de lente-uitjes met de ananas en breng op smaak met zout en peper. Meng de honing, limoensap en teriyakisaus goed door elkaar. Meng dit hierna met de ananasmix.
  4. Verdeel de rijst, wortel, avocado en komkommer met de Vegetarische Vissticks over 4 kommen. Verdeel de dressing eroverheen en top af met tuinkers.

    Eet smakelijk!

Serveertips

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
663 kcal
22,2g
2,9g
19,6g