
5 min.
voorbereidingstijd
35 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties 
Ontdek hoe lekker de vleesvervangers van Iglo zijn met dit heerlijke recept voor een teriyaki bowl met vegetarische vissticks
Bereiding
- Kook de rijst in gezouten water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bereid de Vegetarische Vissticks volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Snijd ondertussen de ananas in fijne stukjes. Maak de komkommers, wortel en lente-uitjes schoon. Snijd de komkommer en avocado lange stukken en de lente-uitjes in ringen.
- Meng de lente-uitjes met de ananas en breng op smaak met zout en peper. Meng de honing, limoensap en teriyakisaus goed door elkaar. Meng dit hierna met de ananasmix.
- Verdeel de rijst, wortel, avocado en komkommer met de Vegetarische Vissticks over 4 kommen. Verdeel de dressing eroverheen en top af met tuinkers. - Eet smakelijk! 
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1 verpakking  
300g ananasstukjes 
200g basmatirijst 
200g peen julienne 
2 avocado's
2 komkommers 
2 lente-uitjes 
4 el teriyakisaus 
1 el vloeibare honing 
limoensap (2 limoenen) 
Bakje tuinkers 
Olie 
Zout en peper, naar smaak 



