Vegetarische Visstick Burger met erwten, augurken en rode ui

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Probeer onze Green Cuisine recept Vegetarische Visstick Burger met erwten, augurken en rode ui. Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om een dag geen vis te eten. 
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 
 verpakking Iglo Green Cuisine vegetarische burgers
Iglo Groente-Idee Mexicaans
4 (volkoren) hamburgerbroodjes 
1 rode ui 
(plantaardige) boter 
Citroensap (1  citroen) 
150 gram diepvrieserwten 
100 gram augurken 
Peterselie 
2 el (vegan) mayonaise 
1 tl (medium hete) mosterd 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Bereid de Vegetarische Vissticks volgende de bereidingswijze op de verpakking. Pel de uien en snijd ze in dunne ringen. Doe de uienringen in het citroensap en breng op smaak met een snufje zout. Laat dit 10 minuten intrekken.

  2. Kook ondertussen de doperwten in kokend water met een snufje zout volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de doperwten af en prak de dopertwen fijn met een vork. Giet de augurken af en van het sap van de augurken op. Snijd de augurken fijn. Was de peterselie, pluk de blaadjes en hak de peterselie fijn. Meng de doperwten, mayonaise, 1 el augurken sap en augurk samen. Kruid de erwtenpuree met peper en zout.

  3. Snijd de volkoren broodjes open. Verhit 1 el boter in een grote pan en rooster de broodjes.

  4. Smeer het onderste broodje in met de erwtenpuree, doe de Vegetarische Vissticks erop en de citrusuien. Smeer nog wat erwtenpuree naar wens op het broodje en vul aan met de rest van de citrusuien. Doe de bovenkant van het broodje erop.


    Eet smakelijk!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
425
21,6
2,7
5,8