Pasta met spinazie, tomaat en zalm

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 verpakking 
150 gram zure room 
100 gram gerookte zalm 
 
350 gram tagliatelle 
 
400 gram venkel 
 
100 gram kerstomaten 
 
2 teentjes knoflook 
 
1 fijngesneden ui 
 
1 tl nootmuskaat 
 
1 el olijfolie 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking

  2. Verwijder de stronk van de venkel en snijd de rest in kleine blokjes. Was de tomaten en snijd deze in vieren. Snijd daarna de zalm in reepjes mocht dit nodig zijn.

  3. Doe de ui, knoflook en venkelblokjes in een hete pan met olie en bak dit ongeveer 2 minuten. Voeg daarna de spinazie toe en laat 5 minuten koken.

  4. Voeg de zure room bij de tomaten en verwarm dit kort mee in de pan. Let op, breng dit niet aan de kook. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. 

  5. Serveer de tagliatelle in diepe borden samen met de groenten en zalm. Eet smakelijk!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
526
15,2 gram
4,3 gram
6,2 gram