Ingrediënten
1 verpakking
150 gram zure room
100 gram gerookte zalm
350 gram tagliatelle
400 gram venkel
100 gram kerstomaten
2 teentjes knoflook
1 fijngesneden ui
1 tl nootmuskaat
1 el olijfolie
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking
Verwijder de stronk van de venkel en snijd de rest in kleine blokjes. Was de tomaten en snijd deze in vieren. Snijd daarna de zalm in reepjes mocht dit nodig zijn.
Doe de ui, knoflook en venkelblokjes in een hete pan met olie en bak dit ongeveer 2 minuten. Voeg daarna de spinazie toe en laat 5 minuten koken.
Voeg de zure room bij de tomaten en verwarm dit kort mee in de pan. Let op, breng dit niet aan de kook. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Serveer de tagliatelle in diepe borden samen met de groenten en zalm. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
526
15,2 gram
4,3 gram
6,2 gram