Ingrediënten
350-400 gram
aardappelen
60 gram
(room)boter
125 gram
melk
250 gram
slagroom
1
ui
80 gram
geraspte kaas
2
teentjes knoflook
1 tl
tijm
1 tl
rozemarijn
1 tl
nootmuskaat
peper
zout
Bereiding
- Bereid de iglo Bladspinazie zoals omschreven op de verpakking.
- Druk met de hand al het vocht uit de spinazie.
- Snijd de bladspinazie in grove stukken.
- Was en schil de aardappelen. Snijd ze in dunne schijfjes van ca. 3mm dik.
- Snipper de ui en knoflook fijn en verhit deze kort in een pan met wat boter.
- Giet vervolgens de melk en slagroom bij de ui en knoflook en roer dit goed door.
- Voeg alle kruiden en de aardappelschijfjes ook aan de pan toe en laat deze ca. 6-8 minuten koken.
- Laat dit iets afkoelen en meng vervolgens de spinazie er door.
- Vul een taartvorm met de inhoud van de pan en strooi hier wat geraspte kaas overheen. Zet de schotel in de oven op 200 °C gedurende ca. 18-20 minuten tot deze goudbruin ziet. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven