10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
Indien nodig, schil de krieltjes. Kook ze vervolgens ca. 15 minuten in water met een snufje zout of bak ze in een pan volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Bak de kipfilets aan beide zijden in 10 à 15 minuten gaar op een matig vuur.
Doe de gewenste hoeveelheid diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren. Voeg ook de philadelphia toe aan de pan.
- Snijd de kipfilet in stukken en plaats ze op het bord. Plaats ook de aardappelen en de spinazie op het bord. Strooi vervolgens de tijm over de aardappelen. Breng op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!
Ingrediënten
1 verpakking
2 stuks
kipfilet
300-400 gram
krieltjes
2 el
olijfolie
75 gram
Philadelphia Original
1 el
verse tijm
Zout en peper, naar smaak