Kipfilet met krieltjes, Bladspinazie en Philadelphia

Kipfilet met krieltjes en bladspinazie
10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Indien nodig, schil de krieltjes. Kook ze vervolgens ca. 15 minuten in water met een snufje zout of bak ze in een pan volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Bak de kipfilets aan beide zijden in 10 à 15 minuten gaar op een matig vuur.

  3. Doe de gewenste hoeveelheid diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren. Voeg ook de philadelphia toe aan de pan.

  4. Snijd de kipfilet in stukken en plaats ze op het bord. Plaats ook de aardappelen en de spinazie op het bord. Strooi vervolgens de tijm over de aardappelen. Breng op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!

Ingrediënten

1 verpakking 
2 stuks 
kipfilet
300-400 gram 
krieltjes
2 el 
olijfolie
75 gram 
Philadelphia Original
1 el 
verse tijm
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden