Curry met aardappel, bloemkool en visstick rosti 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

400 gr pompoen 
200 gr aardappelen 
200 gr bloemkool 
100 gr wortel 
300 gr witte rijst 
3 tenen knoflook 
500 ml groente bouillon 
2 el gele curry pasta 
1 el honing 
olie 
1 ui 
zout en peper, naar smaak  

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C en bak de vissticks rösti in 15 minuten af.  
  2. Hak de ui en knoflook fijn.
  3. Snijd de pompoen, aardappel en wortel in blokjes. 
  4. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. 
  5. Verhit in een pan wat olijfolie en fruit de knoflook en ui aan. Voeg hieraan de curry pasta en honing toe, verwarm dit kort. 
  6. Bak hierin de pompoen, aardappel, bloemkool en wortel 2 tot 3 minuten. 
  7. Voeg de bouillon toe en laat 15 tot 20 minuten staan, tot de groente en aardappelen gaar zijn. Breng eventueel op smaak met zout en peper. 
  8. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en laat hierna staan met deksel op de pan. 
  9. Serveer de curry met witte rijst en  de vissticks rösti. Eetsmakelijk! 

Tip

Houd jij van extra pittig? Gebruik dan een andere curry pasta.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven