
5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 °C (hetelucht 200 °C).Leg de diepvries Lekkerbekjes gepaneerd op een met bakpapier beklede bakplaat en zorg ervoor dat ze elkaar niet aanraken. Bak ze in het midden van de oven voor 25 minuten. Halverwege omdraaien.
Bereid de tacoschelpen ondertussen zoals aangegeven in de bereidingswijze op de verpakking.Was en snijd de sla, tomaten en rode ui. Voeg samen in een kom met de maïs en bonen.
Pureer de avocado en snijd de limoen doormidden. Meng de avocado en crème fraîche tot een romige saus, breng op smaak met sap van een halve limoen, zout, peper en chili saus.
Vul de tacoschelpen met de vis, groenten, saus en top af met koriander. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1 verpakking
Iglo Oven Lekkerbekjes
4 tacoschelpen
100 ml crème fraîche
1 avocado
1 limoen
1 el chilisaus
125 gram cherrytomaatjes
1/2 blikje maïs
1 rode ui
2 el verse koriander
1/2 krop sla naar keuze
1/2 blikje bruine bonen
Zout en peper, naar smaak