Vistaco's met Crispy Fingers 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Vistaco's met Crispy Fingers 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

100 ml zure room 
1 tl srirachasaus 
1 avocado  
4 tacoschelpen 
125 gram cherrytomaatjes 
1 gehakte chilipeper 
1 limoen 
1/2 blikje maïs 
1 rode ui 
2 el verse koriander 
1/2 krop sla naar keuze 
1/2 blikje bruine bonen 

Bereiding

  1. Meng de zure room met de sriracha en het sap van een halve limoen in een kom. Pureer de avocado en breng op smaak met de het sap van de andere helft van de citroen, de fijngesneden chilipeper en wat zout en peper. 

  2. Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius (hetelucht 190 graden Celsius). Leg de diepvries Crispy Fingers op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 18 minuten goudbruin. Draai de Crispy Fingers halverwege om voor het beste resultaat. Bereid de tacoschelpen ondertussen zoals aangegeven in de bereidingswijze op de verpakking.
  3. Vul de tacoschelpen met wat sla, de Crispy Fingers, tomaten, maïs, fijngesneden rode ui en bruine bonen.

  4. Top af met wat koriander en serveer de taco's met de avocadopuree en de zure room. Eet smakelijk! 

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven