Vistaco's met Oven Lekkerbekjes

Vistaco met crispy fingers
5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C (hetelucht 200 °C).Leg de diepvries Lekkerbekjes gepaneerd op een met bakpapier beklede bakplaat en zorg ervoor dat ze elkaar niet aanraken. Bak ze in het midden van de oven voor 25 minuten. Halverwege omdraaien.

    Bereid de tacoschelpen ondertussen zoals aangegeven in de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Was en snijd de sla, tomaten en rode ui. Voeg samen in een kom met de maïs en bonen.

  3. Pureer de avocado en snijd de limoen doormidden. Meng de avocado en crème fraîche tot een romige saus, breng op smaak met sap van een halve limoen, zout, peper en chili saus.

  4. Vul de tacoschelpen met de vis, groenten, saus en top af met koriander. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 

Iglo Oven Lekkerbekjes

4 tacoschelpen 
100 ml crème fraîche 
1 avocado  
1 limoen 
1 el chilisaus 
125 gram cherrytomaatjes 
1/2 blikje maïs 
1 rode ui 
2 el verse koriander 
1/2 krop sla naar keuze 
1/2 blikje bruine bonen 
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden