Deel
Deel dit recept

Visfilet met bladspinazie

Visfilet met bladspinazie
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

  • Iglo Bladspinazie 450gr
    bladspinazie
  • 4 scholfilets
  • 250g witte rijst
  • 2 tomaten uit blik
  • 1 teentje knoflook
  • 2 uien
  • 1 citroen
  • 4 theelepels Provençaalse kruiden
  • 2 theelepels mosterd
  • 1 verpakking verse basilicum
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Bereid de iglo Bladspinazie zoals omschreven op de verpakking. Verwarm de oven voor op 220 °C (Heteluchtoven 200 °C). Besprenkel de visfilets met wat citroensap, een snufje peper en zout, en wat Provençaalse kruiden.
  2. Snijd de tomaten, uien en knoflook teentjes in kleine blokjes en vermeng deze met de mosterd.
  3. Leg de vis in een licht ingevette ovenschotel en beleg het met de tomatenmix en bladspinazie. Gratineer dit gedurende ca. 30 minuten de oven.
  4. Bereid intussen de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
  5. Haal de vis uit de oven en garneer deze met wat verse basilicum. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept