Visfilet met bladspinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Visfilet met bladspinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 
scholfilets
250g 
witte rijst
2 
tomaten uit blik
1 teentje 
knoflook
2 
uien
1 
citroen
4 theelepels 
Provençaalse kruiden
2 theelepels 
mosterd
1 verpakking 
verse basilicum
peper
zout

Bereiding

  1. Bereid de iglo Bladspinazie zoals omschreven op de verpakking. Verwarm de oven voor op 220 °C (Heteluchtoven 200 °C). Besprenkel de visfilets met wat citroensap, een snufje peper en zout, en wat Provençaalse kruiden.
  2. Snijd de tomaten, uien en knoflook teentjes in kleine blokjes en vermeng deze met de mosterd.
  3. Leg de vis in een licht ingevette ovenschotel en beleg het met de tomatenmix en bladspinazie. Gratineer dit gedurende ca. 30 minuten de oven.
  4. Bereid intussen de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
  5. Haal de vis uit de oven en garneer deze met wat verse basilicum. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!