Deel
Deel dit recept

Spinaziebruschetta met serrano ham

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd de ciabatta in plakken en bak goudbruin in olijfolie.
  3. Snipper de knoflook en ui en snijd de bosui in dunne plakjes, fruit deze vervolgens in olijfolie. Voeg de iglo Bladspinazie toe. De spinazie kan op smaak worden gebracht met peper en zout.
  4. Was de tomaten, snijd deze in 4 delen en verwijder het vruchtvlees en de pitjes. Snijd de tomaten vervolgens in blokjes. Voeg de blokjes toe aan de spinazie.
  5. Beleg de ciabatta plakken met spinazie en bestrooi met geraspte kaas. Leg de bruschetta's kort in de oven, tot dat de kaas is gesmolten.
  6. Serveer de bruschetta's met serrano ham. Smakelijk eten!
Deel
Deel dit recept