Deel
Deel dit recept

Spinazie taart met gerookte zalm

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160°C.
  2. Bekleed een bakvorm met een diameter van 24 à 26 cm met bladerdeeg.
  3. Bereid de iglo Spinazie à la Crème volgens instructies op de verpakking en meng dit vervolgens met de room en losgeklopte eieren. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes en bedek hiermee de bodem van de taart. Voeg ook het spinazie mengsel toe en maak het af met geraspte kaas.
  5. Bak de taart in de oven voor ongeveer 30 minuten. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept