Roerbak Sensatie VEGGIE
Pasta Romige Tijmsaus met Alpro

Iglo Roerbak Sensatie Veggie Pasta Romige Tijmsaus met Alpro is een heerlijke 1-persoonsmaaltijd met 306 gram groente. Een smaakvolle combinatie van pasta in een heerlijke saus op basis van Alpro. De Veggie Pasta Romige Tijmsaus is gemakkelijk te bereiden in de pan en magnetron.

Een lekkere eenpersoonsmaaltijd met verse ingrediënten in een handomdraai!
Iglo-garantie:

  • Wij selecteren alleen ingrediënten die je in je eigen keuken ook gebruikt
  • Deze worden snel en vakkundig diepgevroren
  • Zodat we jou de beste kwaliteit kunnen bieden

BEREIDINGSWIJZE

Niet ontdooien voor gebruik.  Voor het beste resultaat raden wij de panbereiding aan.
kook methode

PAN: Doe de inhoud van de Iglo maaltijd in een pan en voeg 2 eetlepels (24ml) water toe. Verwarm al roerend op hoog vuur gedurende 10 minuten tot de saus de gewenste dikte heeft. Serveer en eet smakelijk.

magnetron icoon 

MAGNETRON: Doe de diepvries inhoud van de Iglo maaltijd in een afgedekte magnetronschaal. Verwarm gedurende 9 minuten op 800W en roer daarna goed door. 2 minuten laten staan alvorens op te dienen. Eet smakelijk. 

De kooktijden kunnen variëren per apparaat.

BEWAARADVIES

Thuis in de diepvries bewaren.
*** (-18˚C) tot aangegeven houdbaarheidsdatum

Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Ingrediënten en allergenen

Ingrediënten: Groentemix in wisselende verhoudingen 58% [champignon, prei, broccoli (broccoli, water), aubergine, ui, groene asperge], casarecce pasta 24% (water, durum TARWEgriesmeel), Alpro champignonsaus 18% [champignon 4%, water, SOJAdrink (water, SOJA), zonnebloemolie, ui, rijstzetmeel, peterselie, tijm, TARWEbloem, zout, champignonpoeder, knoflook, rozemarijn, zwarte peper].

Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.

Bevat soja & tarwe

Voedingswaarde voor Volwassene

Per 100g
Per diepvries portie
%RI
Energie (kJ)
 
310
 
kJ
1476
 
kJ
18
 
%
Energie (kcal)
 
74
 
kcal
352
 
kcal
18
 
%
Vetten
 
2,5
 
g
12
 
g
17
 
%
waarvan
 
verzadigde vetzuren
0,3
 
g
1,5
 
g
8
 
%
Koolhydraten
 
9,2
 
g
44
 
g
17
waarvan
 
suikers
0,9
 
g
4,2
 
g
8
 
%
Vezels
 
2,1
 
g
10
 
g
Eiwitten
 
2,6
 
g
12
 
g
24
Zout
 
0,38
 
g
1,8
 
g
30
 
%

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 475g diepvries product in de pan te bereiden. 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Het product beoordelen
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven