Diepvriesmaaltijden

Met de diepvriesmaaltijden van Iglo heb je altijd wat lekkers en voedzaams in huis. Deze diepvriesmaaltijden zijn makkelijk en snel te bereiden in de magnetron, oven of pan. Binnen enkele minuten heb jij een complete, lekkere en rijk gevulde maaltijd met heerlijke knapperige groenten op tafel staan. De smaak en versheid van de ingrediënten zijn optimaal bewaard gebleven doordat ze snel en vakkundig zijn diepgevroren. Je vindt onze diepvriesmaaltijden bij de supermarkt in het vriesvak.

18 Producten

Kant en klaar maaltijden uit de diepvries


Iglo heeft meer dan 20 verschillende kant en klaar maaltijden uit de diepvries. We hebben de diepvriesmaaltijden onderverdeeld in drie categorieën namelijk Roerbak Sensatie, Ping & Klaar en vegetarische kant & klaar maaltijden. Het assortiment van de Iglo maaltijden is hierdoor heel divers. Je kunt altijd een diepvries kant en klaar maaltijd op voorraad hebben, zodat je snel een voedzame maaltijd op tafel hebt. Handig voor wanneer je even geen zin of tijd hebt om te koken. Alle diepvriesmaaltijden zijn binnen een paar minuten klaar. Je vindt de maaltijden in het vriesvak in de supermarkt bij jou in de buurt.

 

Iglo diepvriesmaaltijden gezond?


We bereiden onze diepvriesmaaltijden met veel zorg om jou de beste kwaliteit te kunnen bieden. Onze diepvriesmaaltijden zijn rijk gevuld en de groenten lekker knapperig. De smaak en versheid van de ingrediënten zijn optimaal bewaard gebleven doordat ze snel en vakkundig zijn diepgevroren om de natuurlijke smaak en versheid optimaal te bewaren. Omdat het diepgevroren (magnetron)maaltijden zijn, zijn de maaltijden voorbereid zonder kunstmatige smaak- of kleurstoffen. Hierdoor bevatten de maaltijden ook alleen ingrediënten die je in jouw eigen keuken ook gebruikt. 

 

Diepvriesmaaltijden bestellen

Je kunt de diepvriesmaaltijden eenvoudig online bestellen bij verschillende supermarkten. Albert Heijn heeft een groot deel van het assortiment van de diepvriesmaaltijden die bij je thuis geleverd kunnen worden. Bekijk hier het online assortiment van Albert Heijn. Je kunt ook een voorkeur hebben om je diepvriesmaaltijden online te bestellen bij de Jumbo. Bekijk op Jumbo.com welke diverse diepvriesmaaltijden je kunt bestellen.