Vegetarische kant & klaar 

maaltijden

Vegetarische kant & klaar 

maaltijden

Met de vegetarische kant en klaar maaltijden van Iglo tover je binnen enkele minuten een heerlijke maaltijd zonder vlees op tafel. Deze vriesverse gerechten zitten stuk voor stuk vol met knapperige groenten en zijn afhankelijk van het type maaltijd te bereiden in oven, magnetron of pan. Je vindt de vegetarische kant en klaar maaltijden in het vriesvak. 

6 Producten

Vegetarische maaltijden

Voor een vegetarische maaltijd boordevol groenten hoef je niet per sé lang in de keuken te staan. Iglo biedt een divers aanbod vries-verse, vegetarische maaltijden. Geniet bijvoorbeeld van de heerlijke Groente Curry, tagliatelle con funghi of een Veggie Bowl Penne Pesto Rosso. Omdat onze maaltijden ingevroren zijn kun je ze voor lange tijd bewaren, waardoor je altijd de perfecte maaltijd in huis hebt die ook nog eens zeer snel te bereiden is.

Kant en klaar

Iglo biedt drie soorten kant en klaar maaltijden. Ben jij op zoek naar het ultieme gemak? Ping & Klaar maaltijden hoeven slechts een paar minuten in de magnetron of oven opgewarmd te worden. Een heerlijke maaltijd, zo voor elkaar! Ontdek ook Roerbak Sensatie maaltijden, en ervaar hoe de geuren van de diverse vers ingevroren ingrediënten tot leven komen als jij ze in de pan roert. Een heerlijke maaltijd, in een handomdraai. Heb je een vegetarisch of flexitarisch dieet of gewoon een dagje geen vlees? Ondek dan onze Green Cuisine maaltijden. Ook Ping & Klaar en Roerbak Sensatie maaltijden bieden vegetarische recepten aan.