Vegetarische kant en klaar 

maaltijden

De vegetarische kant en klaar maaltijden van Green Cuisine zijn perfect voor een maaltijd zonder vlees, te vinden in het vriesvak. De vegetarische kant en klaar maaltijden zijn makkelijk klaar te maken en bieden de perfecte optie voor een maaltijd zonder vlees. Makkelijk en snel, maar vooral voedzaam en √©rg lekker!

4 Producten

Vegetarische kant en klaar maaltijden

Voor een vegetarische maaltijd boordevol groenten hoef je niet per sé lang in de keuken te staan. Iglo biedt een divers aanbod vries-verse, vegetarische kant en klaar maaltijden. Geniet bijvoorbeeld van de heerlijke Groente Curry, tagliatelle con funghi of een Veggie Bowl Penne Pesto Rosso. Omdat onze maaltijden ingevroren zijn kun je ze voor lange tijd bewaren, waardoor je altijd de perfecte maaltijd in huis hebt die ook nog eens zeer snel te bereiden is.

Vegetarische maaltijden

Iglo biedt drie soorten vegetarische kant en klaar maaltijden. Ben jij op zoek naar het ultieme gemak? Ping & Klaar maaltijden hoeven slechts een paar minuten in de magnetron of oven opgewarmd te worden. Een heerlijke maaltijd, zo voor elkaar! Ontdek ook Roerbak Sensatie maaltijden, en ervaar hoe de geuren van de diverse vers ingevroren ingrediënten tot leven komen als jij ze in de pan roert. Een heerlijke maaltijd, in een handomdraai. Heb je een vegetarisch of flexitarisch dieet of gewoon een dagje geen vlees? Ontdek Ping & Klaar en Roerbak Sensatie maaltijden deze bieden vegetarische recepten aan.