Roerbak Sensatie

Roerbak Sensatie

Elke zak Roerbaksensatie van Iglo is makkelijk, snel en verrassend lekker. Onze Roerbaksensatie maaltijden zijn rijk gevuld en de groenten lekker knapperig. De smaak en versheid van de ingrediënten zijn optimaal bewaard gebleven doordat ze snel en vakkundig zijn diepgevroren. Verwarm de ingrediënten al roerend in een pan voor een heerlijke maaltijd die binnen een paar minuten klaar is. Je vindt de verschillende Roerbaksensatie maaltijden in het vriesvak.

13 Producten

Roerbaksensatie met vis van Iglo

Met een Roerbaksensatie maaltijd van Iglo heb je altijd wat lekkers in huis. Of je nu zin hebt in een stukje zalm of juist kip bij je groenten, of liever gewoon voor vegetarisch gaat: met Roerbaksensatie heb je binnen enkele minuten een lekkere en rijk gevulde maaltijd op tafel staan. Handig als je het druk hebt en toch een lekkere maaltijd wilt eten. Omdat je zelf niets meer hoeft toe te voegen aan de Roerbaksensatie maaltijd, is het slechts een kwestie van zo nu en dan even door de pan roeren totdat alles op temperatuur is gekomen. Eet smakelijk!

Roerbaksensatie met rundvlees, vis of kip

Qua vis kun je kiezen voor een paella met garnalen of een lekkere combinatie van zalm met aardappeltjes of tagliatelle en spinazie. Heb je nog nooit een Roerbaksensatie maaltijd geprobeerd? Als kennismaker raden we je de kip met spinazie aan. Deze is aangevuld met Boursin®, wat weer een gouden combinatie is met pasta, die er natuurlijk ook bij zit. Natuurlijk hebben we ook een lekkere noedelmaaltijd voor je: de Roerbaksensatie met noedels, rundvlees, peultjes en spinazie.

Vegetarische Roerbaksensatie

Geen zorgen voor de vegetariër of degene die gewoon eens een maaltijd zonder vlees wil! Natuurlijk heeft Iglo voor jou genoeg keuze voor een lekkere maaltijd zonder vlees of vis. Probeer eens  de Roerbaksensatie couscous met kikkererwten en groenten of onze Roerbaksensatie risotto met paddenstoelen en courgette, pasta pesto met groenten of tagliatelle con funghi porcini. Waar je ook zin in hebt, met Roerbaksensatie eet je makkelijk en snel een heerlijke maaltijd.