De vertrouwde iglo kwaliteit, maar met een nog krokanter jasje uit de oven. Bron van Omega 3, gemaakt van de beste 100% Alaska koolvisfilet en zonder toevoeging van kunstmatige smaak- of kleurstoffen. Onweerstaanbaar lekker en voedzaam. Lege borden verzekerd!
BEREIDINGSWIJZE
Oven: Verwarm de oven voor op 220°C. Verwarm de bakplaat mee voor knapperige Vissticks. Bedek de hete bakplaat voorzichtig met bakpapier en plaats de diepvries Vissticks op het bakpapier. Bak in het midden van de oven gedurende 15 minuten.
Pan: Verwarm een beetje plantaardige olie in een pan. Bak de diepvries vissticks op matig vuur gedurende 8 minuten. Regelmatig omdraaien.
Frituurpan: Verwarm de frituurpan op 170°C. Bak de diepvries vissticks (maximaal 8 per keer) gedurende 4 minuten op 170°C. Dep met keukenpapier alvorens op te dienen.
Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan.
BEWAARADVIES
Thuis in de diepvries bewaren.
*** (-18°C ) tot aangegeven houdbaarheidsdatum
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis achterblijven.
Ingrediënten en allergenen
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.
Iglo Vissticks komen nu nog krokanter uit de oven door het vernieuwde recept!
Dit product komt uit een visserij die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de MSC-standaard voor een goed beheerde en duurzame visserij. www.msc.org/nl
Iglo hecht veel waarde aan de duurzame vangst van onze vis en transparantie over de herkomst. Op de verpakking vind je een Fishtracker en een trackingscode, hiermee is het direct mogelijk om de vangstmethode en het vangstgebied te achterhalen.
Voedingswaarde voor Volwassene
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene
**Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 140 g diepvries product (5 Vissticks) in de oven te bereiden.
Een portie bevat 163 mg omega 3 (DHA + EPA).