Lekkerbekje met tomaat mozzarella salade

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

500 gram 
mozzarella
4 
verse tomaten
4 el 
pesto
1 
ui
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C (hete lucht 200 °C). Leg de diepgevroren lekkerbekjes op bakpapier op de bakplaat en plaats ze in het midden van de oven. Laat gedurende 20 minuten bakken. De lekkerbekjes zijn klaar als ze goudbruin gebakken zijn.

  2. Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Giet de mozzarella af en snijd ook in plakjes. Snipper de ui.
  3. Meng de gesnipperde ui met de pesto.
  4. Leg wat tomaat en mozzarella plakjes op de borden, bestrooi dit met het pesto mengsel en breng op smaak met zout en peper.

  5. Bedek de tomaat mozzarella salade met de gebakken lekkerbekjes bierbeslag. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
652
41,5 gram
17,6 gram
5,8 gram