Deel
Deel dit recept

Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip

Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

  • 1 verpakking Iglo Bladspinazie 450gr
    iglo bladspinazie 450g
  • 175 gram tagliatelle
  • 300 gram gerookte kipreepjes
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 200 ml kookroom
  • 75 gram geraspte belegen of Parmezaanse kaas
  • 2 el plantaardige olie
  • 1 potje paprikapoeder
  • zout
  • peper

Bereiding

  1. Bereid de spinazie zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Kook de tagliatelle gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af.
  3. Pel en snipper ondertussen de ui en pers de knoflook.
  4. Verhit wat olie in een koekenpan en fruit hier de ui en de knoflook ca. 3 minuten in. Bak de gerookte kipreepjes ook 1 minuut mee.
  5. Roer de spinazie en de kookroom door het mengsel. Voeg naar smaak een snufje paprikapoeder, peper en zout toe. Breng het mengsel aan de kook.
  6. Voeg de tagliatelle en de kaas aan het spinaziemengsel toe en roer het geheel om. Verdeel het pastagerecht over de borden. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept