´╗┐

Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

175 gram 
tagliatelle
300 gram 
gerookte kipreepjes
1 
ui
2 
teentjes knoflook
200 ml 
kookroom
75 gram 
geraspte belegen of Parmezaanse kaas
2 el 
plantaardige olie
1 potje 
paprikapoeder
zout
peper

Bereiding

  1. Bereid de spinazie zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Kook de tagliatelle gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af.
  3. Pel en snipper ondertussen de ui en pers de knoflook.
  4. Verhit wat olie in een koekenpan en fruit hier de ui en de knoflook ca. 3 minuten in. Bak de gerookte kipreepjes ook 1 minuut mee.
  5. Roer de spinazie en de kookroom door het mengsel. Voeg naar smaak een snufje paprikapoeder, peper en zout toe. Breng het mengsel aan de kook.
  6. Voeg de tagliatelle en de kaas aan het spinaziemengsel toe en roer het geheel om. Verdeel het pastagerecht over de borden. Eet smakelijk!