Iglo Vissticks 8st

Iglo vissticks 8x

De vertrouwde iglo kwaliteit, maar met een nog krokanter jasje uit de oven. Bron van Omega 3, gemaakt van de beste 100% Alaska koolvisfilet en zonder toevoeging van kunstmatige smaak- of kleurstoffen. Onweerstaanbaar lekker en voedzaam. Lege borden verzekerd!

  

 

BEREIDINGSWIJZE

oven icoon

Oven: Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 210°C). Verwarm de bakplaat mee voor knapperige Vissticks. Bedek de hete bakplaat voorzichtig met bakpapier en plaats de diepvries Vissticks op het bakpapier. Bak in het midden van de oven gedurende 15 minuten op 220°C (hetelucht 210 °C). 

Koekenpan icoontje

Pan: Verwarm een eetlepel plantaardige olie in een pan. Plaats de diepvries Vissticks in de hete pan en bak 8 minuten op matig vuur. Regelmatig omkeren. 

airfryer icoon

Airfryer: Verwarm de airfryer voor op 180°C. Plaats de diepvries Vissticks los van elkaar in de airfryer en bak gedurende 8 minuten op 180°C. Keer halverwege om. 

frituur icoon

Frituurpan: Verwarm de frituurpan op 170°C. Bak de diepgevroren vissticks (maximaal 8 per keer) gedurende 4 minuten op 170°C. Dep met keukenpapier alvorens op te dienen.

 
Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan. 

 

BEWAARADVIES

Diepvries. Thuis in de diepvries bewaren.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

De kooktijden kunnen variëren per apparaat.
Zorg ervoor dat het product goed gaar is.

Ingrediënten en allergenen

Alaskapollak (VIS) (58%), paneermeel (TARWEbloem, water, paprikapoeder, gist, kurkuma) (20%), koolzaadolie, water, TARWEbloem, aardappelzetmeel, zout.

Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.

Vis & Tarwe

Iglo Vissticks komen nu nog krokanter uit de oven door het vernieuwde recept!

Dit product komt uit een visserij die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de MSC-standaard voor een goed beheerde en duurzame visserij. www.msc.org/nl

Iglo hecht veel waarde aan de duurzame vangst van onze vis en transparantie over de herkomst. Op de verpakking vind je een Visherkomst code, hiermee is het direct mogelijk om de vangstmethode en het vangstgebied te achterhalen. 

Voedingswaarde voor Volwassene

Per 100g
Per diepvries portie
%RI
Energie
 
(kJ)
888 kJ
1273 kJ
15
 
%
Energie
 
(kcal)
212 kcal
304 kcal
15
 
%
Vetten
 
9.1 g
13 g
19
 
%
waarvan
 
verzadigde vetzuren
0.7 g
0.9 g
5
 
%
Koolhydraten
 
20 g
29 g
11
 
%
waarvan
 
suikers
1.1 g
1.5 g
2
 
%
Vezels
 
Dietary
0.9 g
1.3 g
Eiwitten
 
12 g
17 g
34
 
%
Zout
 
1.0 g
1.4 g
23
 
%
Fosfor
 
218
 
mg
305
 
mg
Selenium
 
11 µg
16 µg
29
 
%
Jodium
 
53.1 µg
74.3 µg
49
 
%

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 140 g diepvries product (5 Vissticks) in de oven te bereiden. De voedingsinname van kinderen verschilt van die van volwassenen, waardoor kleinere porties wellicht geschikter zijn. Een portie bevat 163 mg omega 3 (DHA + EPA).

Review toevoegen

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden