Prei met roomsaus

BEREIDINGSWIJZE

magnetron icoon

MICROGOLFOVEN / MAGNETRON: Verwarm het diepvries product 12 minuten op 800 W. Roer halverwege en voor het opdienen goed door. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen. 

kook methode

STEELPAN: Doe het diepvriesproduct in een steelpan. Dek af en verwarm op een matig vuur. Breng aan de kook en laat gedurende 2 minuten doorkoken tot de gewenste dikte van de saus is bereikt. Regelmatig doorroeren. 

BEWAARADVIES

Thuis in de diepvries bewaren. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Niet rauw of ontdooid eten. Bereid altijd direct uit diepvries volgens instructies.

Ingrediënten en allergenen

Prei 70%, water, room (MELK) 2,3%, TARWEbloem, koolzaadolie, rijstzetmeel, magere MELKpoeder, zout, groentebouillon (dextrose, zout, gedroogde groenten [wortelen, ui, prei, sjalot], tomatenpoeder, paprikapoeder), suiker, peper, nootmuskaat. 

Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.

Voedingswaarde voor Volwassene

Per 100g
Per diepvries portie
%RI
Energie (kJ)
 
276
 
kJ
410
 
kJ
5
 
%
Energie (kcal)
 
66
 
kcal
98
 
kcal
5
 
%
Vetten
 
3,7
 
g
5,5
 
g
8
 
%
Koolhydraten
 
5,9
 
g
8,8
 
g
3
 
%
waarvan
 
suikers
2,4
 
g
3,7
 
g
4
 
%
Vezels
 
1,5
 
g
2,2
 
g
Eiwitten
 
1,6
 
g
2,3
 
g
5
 
%
Zout
 
0,88
 
g
1,3
 
g
22
 
%

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene

**Referentie inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 150 g diepvries product (1 portie) in de microgolfoven/magnetron te bereiden. Deze verpakking bevat 2 porties

Review toevoegen

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden