
BEREIDINGSWIJZE
MICROGOLFOVEN / MAGNETRON: Verwarm het diepvries product 12 minuten op 800 W. Roer halverwege en voor het opdienen goed door. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen.
STEELPAN: Doe het diepvriesproduct in een steelpan. Dek af en verwarm op een matig vuur. Breng aan de kook en laat gedurende 2 minuten doorkoken tot de gewenste dikte van de saus is bereikt. Regelmatig doorroeren.
BEWAARADVIES
Thuis in de diepvries bewaren. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Niet rauw of ontdooid eten. Bereid altijd direct uit diepvries volgens instructies.
Ingrediënten en allergenen
Prei 70%, water, room (MELK) 2,3%, TARWEbloem, koolzaadolie, rijstzetmeel, magere MELKpoeder, zout, groentebouillon (dextrose, zout, gedroogde groenten [wortelen, ui, prei, sjalot], tomatenpoeder, paprikapoeder), suiker, peper, nootmuskaat.
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.
Voedingswaarde voor Volwassene
Per 100g
Per diepvries portie
%RI
Energie (kJ)
276
kJ
410
kJ
5
%
Energie (kcal)
66
kcal
98
kcal
5
%
Vetten
3,7
g
5,5
g
8
%
Koolhydraten
5,9
g
8,8
g
3
%
waarvan
suikers
2,4
g
3,7
g
4
%
Vezels
1,5
g
2,2
g
Eiwitten
1,6
g
2,3
g
5
%
Zout
0,88
g
1,3
g
22
%
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene
**Referentie inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 150 g diepvries product (1 portie) in de microgolfoven/magnetron te bereiden. Deze verpakking bevat 2 porties