
5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Tagliatelle met prei en zalm
Bereiding
- Kook de tagliatelle volgens de verpakking.
- Verhit olijfolie in een pan en fruit de knoflook kort.
- Bereid de prei met roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Roer de citroenrasp, het citroensap en de knoflook door de prei met roomsaus.
- Meng de gekookte pasta door de prei met roomsaus. Breng op smaak met zout en peper.
- Top af met Parmezaanse kaas en een handje rucola.
Tip
- Voeg wat walnoten toe voor een extra bite!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
500 gram
350 gram
Tagliatelle
1
1 el
Citroensap
1 tl
citroenrasp
40 gram
Parmezaanse kaas, Geraspt
300 gram
Warmgerookte zalmfilet
1 el
Olijfolie
Zout en Peper
Een handje
Rucola