Tagliatelle met prei en zalm

5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd

Tagliatelle met prei en zalm

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle volgens de verpakking.
  2. Verhit olijfolie in een pan en fruit de knoflook kort.
  3. Bereid de prei met roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Roer de citroenrasp, het citroensap en de knoflook door de prei met roomsaus.
  5. Meng de gekookte pasta door de prei met roomsaus. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Top af met Parmezaanse kaas en een handje rucola.

Tip

  • Voeg wat walnoten toe voor een extra bite!

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

500 gram 
350 gram 
Tagliatelle
1 
1 el 
Citroensap
1 tl 
citroenrasp
40 gram 
Parmezaanse kaas, Geraspt
300 gram 
Warmgerookte zalmfilet
1 el 
Olijfolie
Zout en Peper
Een handje 
Rucola

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden