Italiaanse groente pizza

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 
pizzabodems
8 plakjes 
Parmaham
120 gram 
tomatenblokjes
100 gram 
Parmezaanse kaas
50 gram 
rucola
3 teentjes 
knoflook
1 
ui
Zout en peper, naar smaak 
2 el olijfolie 

Bereiding

  1. Leg de pizzabodems op een bakplaat. Zorg dat er voldoende ruimte tussen de pizzabodems is. Verwarm de oven ook alvast voor (elektrische oven: 250 °C / hetelucht: 225 °C / gas: niveau 5).

  2. Verdeel de tomatenblokjes met de ui en knoflook op de pizzabodem. Mix vervolgens de olijfolie met zout en peper en sprenkel dit over de pizzabodems. 

  3. Verdeel vervolgens de diepvriesgroenten en de geraspte kaas over de pizzabodems. Doe ze in een voorverwarmde oven (elektrische oven: 250 °C / hetelucht: 225 °C / gas: niveau 5) en bak 15-20 minuten.

  4. Was de rucola en laat dit drogen. Haal de pizza’s uit de oven en beleg de pizza’s met Parmaham, rucola en geraspte Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven