
BEREIDINGSWIJZE
![]()
MICROGOLFOVEN / MAGNETRON: Verwarm het diepvries product 9 minuten op 800 W. Roer halverwege en voor het opdienen goed door. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen.

STEELPAN: Doe het diepvries product in een steelpan. Verwarm zonder deksel op een matig vuur. Breng aan de kook en laat gedurende 8 minuten doorkoken tot de gewenste dikte van de saus is bereikt. Regelmatig doorroeren.
BEWAARADVIES
Thuis in de diepvries bewaren. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Niet rauw of ontdooid eten. Bereid altijd direct uit diepvries volgens instructies.
Ingrediënten en allergenen
Bloemkool 64%, magere MELk, water, room (MELK) 2,2%, TARWEbloem, crème fraîche (MELK) 1,0%, rjistzetmeel, zonnebloemolie, zout, peterselie, witte peper, nootmuskaat.
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.
Voedingswaarde voor Volwassene
Per 100g
Per diepvries portie
%RI
Energie (kJ)
204
kJ
304
kJ
4
%
Energie (kcal)
49
kcal
73
kcal
4
%
Vetten
2,2
g
3,3
g
5
%
Koolhydraten
4,2
g
6,3
g
2,4
%
waarvan
suikers
1,0
g
1,5
g
2
%
Vezels
1,9
g
2,8
g
Eiwitten
2,1
g
3,1
g
6
%
Zout
0,60
g
0,90
g
15
%
suikers
g
g
g
g
ml
ml
Review toevoegen
Aanbevolen recepten
Alle recepten

