Bloemkool met roomsaus

BEREIDINGSWIJZE

magnetron icoon

MICROGOLFOVEN / MAGNETRON: Verwarm het diepvries product 9 minuten op 800 W. Roer halverwege en voor het opdienen goed door. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen.

kook methode

STEELPAN: Doe het diepvries product in een steelpan. Verwarm zonder deksel op een matig vuur. Breng aan de kook en laat gedurende 8 minuten doorkoken tot de gewenste dikte van de saus is bereikt. Regelmatig doorroeren. 

BEWAARADVIES

Thuis in de diepvries bewaren. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Niet rauw of ontdooid eten. Bereid altijd direct uit diepvries volgens instructies.

Ingrediënten en allergenen

Bloemkool 64%, magere MELk, water, room (MELK) 2,2%, TARWEbloem, crème fraîche (MELK) 1,0%, rjistzetmeel, zonnebloemolie, zout, peterselie, witte peper, nootmuskaat.

Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.

Voedingswaarde voor Volwassene

Per 100g
Per diepvries portie
%RI
Energie (kJ)
 
204
 
kJ
304
 
kJ
4
 
%
Energie (kcal)
 
49
 
kcal
73
 
kcal
4
 
%
Vetten
 
2,2
 
g
3,3
 
g
5
 
%
Koolhydraten
 
4,2
 
g
6,3
 
g
2,4
 
%
waarvan
 
suikers
1,0
 
g
1,5
 
g
2
 
%
Vezels
 
1,9
 
g
2,8
 
g
Eiwitten
 
2,1
 
g
3,1
 
g
6
 
%
Zout
 
0,60
 
g
0,90
 
g
15
 
%
suikers
 
g
g
g
g
ml
ml

Review toevoegen

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden