Kom aan Boord

De kapiteins liefde voor de zee zorgt ervoor dat hij er het beste uithaalt. De vangst wordt snel diepgevroren, zodat alle versheid bewaard blijft. Zo kun je al het goede van de zee thuis ervaren. Kom aan boord en ervaar ons heerlijke ruime assortiment aan Alaksa koolvis.

DUIK IN DE HEERLIJKSTE VISGERECHTEN

Vis niet achter het net! Kom aan boord en ontdek de lekkerste visrecepten voor het hele gezin.

VIS voor de toekomst

Luister naar het verhaal van onze kapitein: terwijl hij de zee bevaart, vist hij op een duurzame manier naar de meest verse vis. Ook al staat onze kapitein aan het roer van dit schip, hij is de kapitein van ons allemaal! Hij leidt ons naar de toekomst. Dus als je kiest voor onze vis, dan kies je voor duurzaam gevangen vis! 

HERKOMST

De kapitein zegt altijd dat onze zee vol geheimen zit. Maar waar jouw vis vandaan komt zal geen geheim meer zijn! Onze fantastische visherkomst-tool zorgt zorgt ervoor dat je kan zien in welke zee jouw vis op een duurzame manier is gevangen.

PROEF ONS ASSORTIMENT

Er is voor ieder wat wils in onze ranges. Ontdek ons uitgebreide diepvries-assortiment en eet smakelijk!

IGLO FISH CUISINE GROENE GROENTE


IGLO FISH CUISINE GROENE GROENTE

BLIJF ONTDEKKEN

Er valt zoveel te ontdekken in het Iglo universum, van de gezondheidsvoordelen van het eten van vis, tot aan duurzame vangst. Ontdek meer.

De juiste saus

WELKE SAUS KUN JE HET BESTE BIJ JE VIS ETEN?

Wat maakt een visgerecht nog lekkerder? De juiste saus! Bij Iglo weten we maar al te goed welke vissauzen het beste bij welke vissen passen.  | Lees daarom snel verder!
Alles over lekkerbekjes

ALLES OVER LEKKERBEKJES

Het lekkerbekje is typisch Nederlands. Maar, wat is eigenlijk de geschiedenis van het lekkerbekje en van welke vis is een lekkerbekje gemaakt?  In dit artikel kom je hier alles over te weten.
Waarom is vis zo belangrijk voor ons dieet?

WAAROM IS VIS ZO BELANGRIJK VOOR ONS DIEET?

De voedingsstoffen in vis zijn essentieel voor een gebalanceerde voeding. Zo belangrijk, dat vegetariërs en veganisten deze voedingsstoffen uit andere bronnen dienen te halen omdat zij geen vis eten. Lees hier meer!