Crispino met zomerse spinazie stamppot

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Crispino met zomerse spinazie stamppot

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 verpakking 
iglo crispino 4st
400 gr 
zoete aardappelen
100 gr 
gele ingelegde Amsterdamse uitjes
100 gr 
feta
Peper & zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 230 °C (hete lucht 210 °C) en bereid de Crispino’s zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Schil de zoete aardappelen, snij ze in stukjes en kook 20 minuten.

  3. Ontdooi ondertussen de bladspinazie in de pan zoals aangegeven op de verpakking.

  4. Haal de ingelegde uien uit het potje, en snij ze in schijfjes. Snij vervolgens de feta in blokjes.

  5. Giet de aardappelen af en pureer. Voeg de bladspinazie toe. Meng hier wat olijfolie door en breng op smaak met peper en zout.

  6. Voeg de uitjes en feta toe aan de stamppot. Serveer de stamppot samen met de Crispino’s.  

  7. Eet smakelijk!