Doel 3: 100% van onze voedingsproducten wordt verantwoord verkregen en bereid

Doel 3: 100% van onze voedingsproducten wordt verantwoord verkregen en bereid

Verantwoord verpakkingsbeheer

Wat is het probleem?

Verantwoorde voedselverpakking moet de bescherming van het voedsel en de garantie van voedselveiligheid op een manier die aan de vereisten van de regelgevers voldoet in evenwicht brengen met de behoefte om verpakkingen duurzamer te beheren en recyclen mogelijk te maken.

Wat is onze benadering?

Een van onze “Forever Food Together” beloften is dat al onze voeding “Verantwoord verkregen en bereid” zal zijn. Met deze belofte nemen we maatregelen om ervoor te zorgen dat onze verpakking een weergave is van de voorkeuren en keuze van de consument en daarnaast voor veilig voedsel zorgt, en meewerkt aan het minimaliseren van afval veroorzaakt door verpakking en voedsel.

Alle leveranciers van verpakkingen moeten door ons worden goedgekeurd en ervoor zorgen dat alle verpakkingsmaterialen veilig zijn om direct in contact met voeding te komen en worden geproduceerd in overeenstemming met de regels van de EU. Wij gebruiken een “Protocol voor verpakkingsgoedkeuring” om ervoor te zorgen dat niets in onze producten terecht komt dat er niet hoort.

Ons beleid is erop gericht alle verpakkingen te ontwerpen met een minimale hoeveelheid materiaal waarmee ons voedsel wordt beschermd en gemakkelijk en eenvoudig te bereiden is.

We gebruiken alom erkende etiketteringssystemen om mensen er bewust van te maken hoe verpakking gerecycled en herwonnen kan worden. En we nemen maatregelen om ervoor te zorgen dat al onze natuurlijke verpakkingen zoals verse vezels van gecertificeerde, verantwoord beheerde bronnen afkomstig zijn.