Deel
Deel dit recept

Visstick burger

Visstickburger
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
5
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
5
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Bereid de vissticks zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Snij de burgerbroodjes open. 

  3. Haal 10 grote slablaadjes van de krop. Was de sla en laat deze goed uitlekken. Snij daarna de tomaten in dunne plakjes.

  4. Maak nu de saus. Snij de ui in kleine stukjes en hak de peterselie fijn. Voeg de gesneden ui en de gehakte peterselie toe aan de zure room. Roer goed door en breng eventueel op smaak met een snufje zout, peper en een beetje citroensap.

  5. Beleg de onderste helft van de broodjes met de sla, plakjes tomaat en 3 vissticks. Verdeel daarna de saus over de vissticks en dek de broodjes af met de bovenste helften.

Deel
Deel dit recept