Pittige gehaktballen met Spinazie à la Crème

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Pittige gehaktballen met Spinazie à la Crème

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 kilo 
gehakt
2 
uien
1 
rode chili
6 
eieren
250 gram 
paneermeel
100 ml 
room
1 verpakking 
verse peterselie
1 el 
olijfolie
zout
peper

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Bereid de iglo Spinazie à la Crème zoals omschreven op de verpakking.
  3. Pel intussen de uien en snipper de uien en de rode chili fijn. Meng het gehakt met de ui, een beetje verse peterselie, eieren, room, chili, zout en peper. Voeg het paneermeel in delen aan het gehakt toe zodat een vaste massa ontstaat.

  4. Vet een ovenschaal in met olijfolie en vul deze met de Spinazie à la crème. Vorm gelijkmatige middelgrote ballen of rollen en leg deze op de spinazie.
  5. Zet de ovenschotel in een voorverwarmde oven (180 graden) en laat deze ca. 25 minuten bakken.