Pita met kibbeling en homemade remouladesaus

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Pita met kibbeling en homemade remouladesaus

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 
volkoren pita broodjes
200 gram 
ijsbergsla
1  
rode paprika
1 
gele paprika
1 
komkommer
100 gram 
geraspte worteltjes
3 el 
kappertjes
3 el 
augurkenblokjes
30 gram 
verse platte peterselie
12 el 
mayonaise
12 el 
crème fraîche
3 tl 
dijonmosterd

Bereiding

  1. Bereid de kibbeling zoals aangegeven staat op de verpakking en verwarm de pitabroodjes in het broodrooster.

  2. Hak ondertussen de kappertjes en de peterselie fijn. Meng met de mayonaise, crème fraiche, mosterd en augurken blokjes tot een remouladesaus. Snijd vervolgens de paprika en de komkommer in kleine reepjes.

  3. Snijd de pitabroodjes half open en vul met ijsbergsla, kibbeling en de zelfgemaakte remouladesaus.

  4. Leg het pita broodje op een bord en doe de gesneden groente, de worteltjes en de overgebleven remouladesaus in schaaltjes. Serveer samen en eet smakelijk!