Deel
Deel dit recept

Pita met kibbeling en homemade remouladesaus

play Bekijk de receptvideo!
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
tag
play Bekijk de receptvideo!
tag
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

  • 1 Iglo Kibbeling 4 porties
    kibbeling family
  • 4 volkoren pita broodjes
  • 200 gram ijsbergsla
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 komkommer
  • 100 gram geraspte worteltjes
  • 3 el kappertjes
  • 3 el augurkenblokjes
  • 30 gram verse platte peterselie
  • 12 el mayonaise
  • 12 el crème fraîche
  • 3 tl dijonmosterd

Bereiding

  1. Bereid de kibbeling zoals aangegeven staat op de verpakking en verwarm de pitabroodjes in het broodrooster.

  2. Hak ondertussen de kappertjes en de peterselie fijn. Meng met de mayonaise, crème fraiche, mosterd en augurken blokjes tot een remouladesaus. Snijd vervolgens de paprika en de komkommer in kleine reepjes.

  3. Snijd de pitabroodjes half open en vul met ijsbergsla, kibbeling en de zelfgemaakte remouladesaus.

  4. Leg het pita broodje op een bord en doe de gesneden groente, de worteltjes en de overgebleven remouladesaus in schaaltjes. Serveer samen en eet smakelijk!

Deel
Deel dit recept