´╗┐

Pappardelle met citroen-spinaziesaus en zalm

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Pappardelle met citroen-spinaziesaus en zalm

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

2 verpakkingen 
500 gram 
pappardelle
1 beker 
zure room
2 el 
olijfolie
1 el 
citroensap
zout
peper

Bereiding

  1. Kook de pappardelle in licht gezouten water al dente. 

  2. Snijd ondertussen de Atlantische Zalm filets in ca. 2 cm grote stukjes. 

  3. Verhit de spinazie in een pan en voeg later ook de zalmstukjes, olijfolie en zure room hier aan toe. Laat dit ca. 3-4 minuten garen. Breng op smaak met een snufje zout, peper en de citroensap.  

  4. Giet de pappardelle af en serveer deze op diepe borden. Giet de zalm en spinaziesaus over de pasta. Eet smakelijk!