Gehaktballetjes met spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Gehaktballetjes met spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

400 gram 
half-om-half gehakt (runder/varkens)
1 sneetje 
oud brood
1 teentje 
knoflook
1 
ui
1 
ei
zout
peper
1 potje 
paprikapoeder
2 eetlepels 
plantaardige olie

Bereiding

  1. Bereid de spinazie zoals aangegeven op de verpakking. Laat het sneetje brood kort in warm water weken en druk het plat.
  2. Snipper de ui en knoflook en meng dit vervolgens met het gehakt, brood en het ei in een diepe kom. Voeg ook de bereide spinazie toe. Kruid het geheel met een snufje zout, peper en paprikapoeder.
  3. Vorm uit de massa ca. 5 cm grote ballen bak deze met wat olie in pan ca. 15 minuten (eerst op de hoogste stand, daarna een beetje lager zetten).