Deel
Deel dit recept

Broodje iglo Visstick - Club sandwich

Broodje Visstick Club Sandwich
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

  • 24 stuks Iglo Vissticks 30st
    Iglo Vissticks 5st
  • 12 sneetjes geroosterd brood
  • 1 krop sla
  • 8 plakjes bacon
  • 8 eieren
  • 1 zak natural chips
  • 1 fles mayonaise
  • peper
  • zout
  • 1 flesje Tabasco (voor de waaghalzen)

Bereiding

  1. Bereid de Iglo Vissticks zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Kluts de eieren in een kom en maak er een omelet van. Wanneer de omelet klaar is, snijd deze dan in 8 stukjes. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Bak ondertussen ook in een andere pan de bacon.
  3. Was de sla, snijd de tomaat in plakjes en rooster de sneetjes brood in een broodrooster.
  4. Smeer eerst een laagje mayonaise op een sneetje brood. Beleg vervolgens een sneetje brood in de volgorde: sla, tomaat, 3 Iglo Vissticks, 1 plakje bacon en een stukje omelet. Leg er hierna weer een sneetje brood met mayonaise tussen en herhaal het beleggen. Eindig weer met een sneetje brood. In deze stap kun je ook eventueel chips toevoegen aan de beleglagen.
  5. Voor de waaghalzen, voeg een scheutje Tabasco toe aan het broodje. Geniet van je broodje met wat chips ernaast. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept