Voedingsstoffen

powered by plants

Het Green Cuisine-assortiment draait om pure plantenkracht, oftewel Powered by Plants, en zit boordevol gezonde voedingsstoffen. Hieronder lees je over verschillende voordelen van Green Cuisine.

rijk aan eiwit

Green Cuisine is rijk aan plantaardig eiwit. Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam: ze zijn onmisbaar voor de groei en ontwikkeling van gezonde botten en spieren. Lees meer over plantaardige eiwitten.

Boordevol vezels

Vezels maken een belangrijk deel uit van een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Green Cuisine-producten zitten boordevol vezels. Of je nu onze vegetarische burgers eet of onze vegetarische balletjes klaarmaakt, met Green Cuisine wordt vezelrijk eten een peulenschil!

Rijk aan ijzer

IJzer is onmisbaar voor een gezond functionerend lichaam. Met ijzer bestrijdt je lichaam moeheid en versterkt het je afweersysteem. Het Green Cuisine-assortiment met erwteneiwit helpt je om meer ijzer binnen te krijgen. Ontdek meer over erwteneiwitten en ijzer.Ontdek meer

erwteneiwitten

erwteneiwitten

Eiwitten zijn een van de belangrijkste voedingsstoffen, omdat ze een rol spelen bij het helpen groeien, ontwikkelen en herstellen van ons lichaam. Erwten bevatten deze eiwitten! Erwteneiwit is het eiwit dat uit groene en gele spliterwten wordt gewonnen. Erwten zijn erg voedzaam, ze worden vaak gebruikt als eiwitbasis voor veel veganistische dranken en voedingsmiddelen. Leer hier meer.
peulvruchten en granen

wat zijn plantaardige eiwitten?

Er wordt steeds meer verteld over de voordelen van plantaardig voedsel. Het is goed voor je gezondheid maar ook voor het milieu. Hier bij Iglo willen we je helpen om elke dag goed te eten. Dit betekent dat het belangrijk is om groenten, fruit, zetmeelrijke koolhydraten te eten. Gezond eten betekent ook dat je veel verschillende plantaardige eiwitten binnen krijgt, maar wat houdt dat precies in?