Green Cuisine

Doe mee met de vegetarische revolutie!

De vegetarische revolutie is begonnen – en hoe!

Met een heerlijk assortiment aan vegetarische burgers, gehaktballen en nog veel meer is Green Cuisine een van de stuwende krachten achter de vegetarische revolutie in het vriesvak. Er valt genoeg te kiezen, dus breid vooral je smaak uit, eet een groente- en eiwitrijk dieet en draag je steentje bij aan een betere wereld. Doe vandaag nog mee met de revolutie!

You got the power

Dankzij Green Cuisine heb je eindelijk een assortiment waarbij je niets mist. Alles smaakt heerlijk en is gemakkelijk te bereiden, dus probeer vooral iets nieuws en eet vaker een puur vegetarische maaltijd. Dat is pas Powered by Plants!

Ontdek ons assortiment

Met ons Green Cuisine-vriesvers assortiment zit je helemaal goed voor vleesvervangers. Van onweerstaanbare vegetarische burgers en eiwitrijke balletjes tot heerlijke vegetarische kant-en-klare maaltijden. Makkelijk en snel, maar vooral ook voedzaam én erg lekker!

Krijg je ook trek?

Recepten

Ook de traditionele keuken wordt nog leuker met Green Cuisine. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spicy vegetarische burger? Of van een kokoscurry met vegetarisch gehakt? Met Green Cuisine ontdek je een compleet nieuwe wereld aan smaken.

Voedingsstoffen

Green Cuisine is rijk aan eiwit, zit boordevol vezels en bevat nog allerlei andere voordelen. Kom meer te weten over de gezonde voordelen van Green Cuisine.

Duurzaamheid

Green Cuisine is  niet alleen maar goed voor jou, maar ook beter voor de planeet. Ontdek welke positieve bijdrage Green Cuisine aan het milieu levert.

ontdek meer